• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагоги-організатори НВК смт Любешів поділилися досвідом роботи

Педагоги-організатори НВК смт Любешів поділилися досвідом роботи

2017-02-21

Фото семінару

Сьогодення потребує від педагогів високого професіоналізму, володіння сучасними технологіями навчання і виховання.

Педагоги-організатори НВК смт Любешів поділилися досвідом роботи з реалізації основних напрямків Концепції національно-патріотичного виховання учнівської молоді. 20 лютого 2017 року, на базі закладу відбувся районний семінар педагогів-організаторів з теми: «Роль педагога-організатора у формуванні всебічно розвиненої особистості та виховання у неї патріотизму».

Учасникам заходу був представлений як теоретичний так і практичний матеріал.


Педагог-організатор Домальчук Л.І. презентувала активні форми роботи учнівського самоврядування, проект «Плекаємо активного громадянина».

Полішук А.Г. акцентувала увагу на волонтерській діяльності, що дає великі можливості у вихованні в школярів почуття патріотизму, активної громадянської позиції . Вона звернула увагу на сучасні форми активної співпраці дітей та педагогів.

Соціальний педагог Ковальчук О.Ф. ознайомила присутніх із результатами стану патріотичного виховання у НВК.

На занятті з елементами тренінгу «Технологічне забезпечення національно-патріотичного виховання. Форми національно-патріотичного виховання з доведеною ефективністю» педагоги-організатори району мали можливість ознайомитися із сучасними методами та формами роботи з патріотичного виховання, попрацювати у групах.

Зворушливою була патріотична година «Їх обличчя омилися кров’ю за тебе…», яку організували та провели Домальчук Л.І. та учитель музичного мистецтва Мельничук А.А.


Завершився семінар творчим обговоренням.

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi